SENZACIJA PRED KRAJ TREJD ROKA: Šampion sveta na raskršću između Floride i Kalifornije!

Autor:

Sport

17.03.2021

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minesota Timbervulsvi digli su ruke od letošnje investicije, pa se okreću jurenju pikova kao najgori tim u NBA.

RepublikaFoto: Starsport
Riki Rubio nalazi se na meti timova sa Floride i iz Kalifornije!

Shodno promeni u planu, klub se nada da će do 25. januara i kraja trejd roka moći da se otarase svih veterana i neželjenih delova za budućnost, pa je prvi na toj listi Riki Rubio.

Osvajač zlatne medalje na Mundijalu u Kini, Rubio je letos stigao u trejdu po drugi put među Timbervulvse, pošto su ga oni originalno i draftovali, onda kada su preskočili Stefa Karija kako bi izabrali Španca.

Sada će Rubio moći da bira da li želi da se nadmeće za titulu, ili da uživa na Floridi, pošto se za njega najviše interesuju Los Anđeles Klipersi i Orlando Medžik.

Kako ističe Kris Meniks, Klipersi su znatno više zainteresovani, ali im put do Rubija nije baš jasan, pošto on i dalje ima platu od 17.800.000 po sezoni. 

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Riki Rubio

Ukoliko uspeju da iskominuju dogovor tri tima, ili odluče da je Rubio vredniji od Markusa Morisa, onda bi Tajron Lu mogao da dobije ozbiljno oružije sa klupe.

Orlando je daleko manje smislena opcija, ali i Riki tamo barem ostao starter.

Medžik je, kao i Vulvsi, među najgorim timovima u ligi, pa bi Rubio eventualno mogao da bude mentor Markelu Fulcu i Kolu Entoniju.

Španac ove sezone u proseku beleži 12,1 poen, 7,3 asistencije i 2,5 skokova po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading