Nedović i ekipa DOBIJAJU OGROMNO POJAČANJE: Brat NBA zvezde NAJAVIO PRELAZAK U PANATINAIKOS!

Autor:

Sport

16.03.2021

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleni deo Atine u ekstazi je posle najnovijih vesti iz NBA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Enes Kanter mogao bi da pojača Panatinaikos!

Kerem Kanter, rođeni brat NBA centra Enesa, šokirao je košarkašku javnost izjavom da će njegov brat pojačati redove kluba koji je pod palicom Željka Obradovića godinama gospodario Evropom.

Odavno nema više Žoca u PAO-u, ali je tu Nemanja Nedović, koji je ove sezone među najboljim pojedincima u klubu, ali pomoć nikada nije na odmet, a posebno kada dolazi iz najjače lige na svetu.

Kanter je prekaljeni NBA veteran, još od 2011, kada je bio 3. pik na NBA draftu, igrao je razne veće i manje uloge u čak šest klubova, a ako je verovati Keremu, Enes posle NBA želi da obuče dres Panate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanter u duelu sa Nikolom Jokićem

Kerem Kanter, koji takođe igra košarku i nastupa za Kolos, govorio je za "Jambol" o bratu i njegovoj ljubavi prema Atinjanima.

- Smešno je. Čak i pre nego što su doveli Hezonju, koji je Enesov dobar drug, moj brat je pokazivao podršku Panati. Mislim da će čim završi sa NBA da pređe u taj klub. Stalno je gledao grčku ligu kada smo odrastali, što je jedan od razloga zašto sa ja završio ovde. A ako sam ja u Grčoj, zašto ne bi smo obojica bili? - počeo je mlađi Kanter, pa je nastavio o potencijalnom bratskom tandemu u dresu Turske.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Hoće li braća Kanter ikada zaigrati sa Nedovićem?

- Sanjamo o tome ceo život, da obučemo nacionalni dres zajedno, ali nije se desilo do sad. Čim me budu pozvali, prvim letom dolećem. To je malo nerealniji plan, pa se nadam da ćemo ipak zaigrati zajedno za PAO - zaključio je Kerem Kanter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading