TOTALNA DOMINACIJA: Monstruozna partija Jokića u ubedljivoj pobedi Denvera!

Autor:

Sport

16.03.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Indijana Pejserse sa 121:106.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Najbolji igrač Denvera ponovo je bio Nikola Jokić.

Srpski košarkaš je stigao do 35. dabl-dabl učinka u sezoni pošto je meč završio sa 32 poena i 14 skokova. Pored toga upisao je i pet asistencija.

Prva četvrtina donela je veliku borbu i nerešenih 32:32. 

Jokić nije bio šuterski previše aktivan u ovom delu, uglavnom su Barton i Porter Džunior šutirali, ali i pogađali, da bi Nagetsi već sredinom drugog perioda napravili seriju 25:5 i imali ogromnu prednost od 57:37.

Uspeli su Pejsersi da se konsoliduju i da smanje na 65:56 pred ulazak u treću četvrtinu, gde su zahvaljujući Dagu Mekdermotu i Malkolmu Brogdonu čak preokrenuli i stigli do vođstva od 91:87.

Nagetsi su bili zbunjeni u tom delu meča, a evo kako je izgledao jedan od tih napada koji je šutem iz očaja morao da reši Nikola Jokić.

Četvrtu četvrtinu Nagetsi su počeli serijom 22:2, a jedine poene za Indijanu u toj seriji Denvera postigao je Domantas Sabonis. Denver je lako priveo utakmicu kraju i stigao do 23. pobede u sezonii.

Pored Jokića istakli su se Barton i Porter sa po 20 poena, dok su Marej i Grin dodali 16. Brogdon je bio najbolji u Indijani sa 24, Holidej je imao 19, a Levert 17, dok je Sabonis bio nadomak tripl-dabla sa 10 poena, 10 asistencija i 9 skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading