DELIJE GA PAMTE SAMO PO LOŠEM: Oglasio se čovek koji je "UNIŠTIO" Zvezdu i ostavio je bez Evrolige!

Autor:

Sport

13.03.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijas Lesor je tokom leta 2017. godine u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje, ipak, navijači ga najviše pamte po promašenom ziceru u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Snažni centar se prisetio trenutka kada je odlučio da pojača crveno-bele.

 

 

- Posle Nantera, bilo je ili da pređem u NBA ligu ili u Evroligu. Ukazala mi se prilika da se priključim Crvenoj zvezdi u Beogradu. Kada sam potpisao za Srbe, brzo sam se privikao na njihov stil igre i to kako tamo funkcionišu stvari. Prethodno sam se preselio iz Martinika u Francusku, tako da sam već bio naviknut na taj kulturološki šok koji donose novo mesto i novi klub - izjavoi je Lesor.

Iako se dobro uklopio, sve se promenilo kada je na Mali Kalemegdan stigao Alen Omić.

RepublikaFoto: Starsport

- Svi su se potrudili oko mene i osećao sam se jako dobrodošlo u Beogradu. Dobro sam se slagao sa saigračima, međutim pred kraj sezone je nastalo nekoliko problema, kada se jedan drugi igrač priključio ekipi. Moje vreme na terenu je bilo smanjeno i procenio sam da bi mi bolje bilo da pređem u Malagu - dodao je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading