HEROJ MIROTIĆ SKINUO KRUNU "KRALJU": Barsa SRUŠILA Real usred Madrida u evroligaškom "El Klasiku"!

Autor:

Sport

11.03.2021

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan susret odigrali su Real i Barselona u 29. rundi elitnog evropskog takmičenja, a pobeda je pripala izabranicima trenera Šarunasa Jasikevičijusa.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Mirotić sa saigračima iz Barselone

Košarkaši Barselone savladali su Real Madrid sa 81:76 u 29. kolu Evrolige u spektakularnom meču, predvođeni sjajnim Nikolom Mirotićem.

Statistički, naturalizovani Španac bio je prosečan, ali je na terenu bio pravi lider "blaugrane". Mirotić je susret završio sa 13 poena, uz po pet skokova i asistencija, te dve blokade, a najefikasniji u redovima Katalonaca bio je Oriola sa 18 koševa. Njih dvojica imali su solidnu podršku u Kalatesu i Kjuriku koji su utakmicu završili sa dvocifrenim učinkom (po 11 koševa).

Kod Madriđana, Gabrijel Dek je prednjačio sa 17 poena, a gorostasni centar Tavareš je upisao dabl-dabl učinak od 16 koševa i 11 skokova.

Barsa se sa novim bodovima učvrstila na liderskoj poziciji evroligaškog karavana sa učinkom od 20-8, dok se "kraljevski klub" nalazi na 6. mestu sa 17-11.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading