(VIDEO) "GRČKI FRIK" ZNA KO JE PRAVI MVP: Adetokumbo pokazao šta je pravo bratstvo, POGLEDAJTE ŠTA je uradio za Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

08.03.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski košarkaši u NBA veoma su usko ispreplitana grupa, pa često razviju gotovo bratske odnose u borbi sa novim okruženjem u SAD. Takav par su i Janis Adetokumbo i Nikola Jokić, a kada vidite gest vladajućeg MVP-a prema "Džokeru", biće vam jasno tačno o kakvom se bratstvu radi.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Momenat kada Janis Nikoli uručuje "Kobi MVP" nagradu

Adetokumbo je možda bio "Kobi MVP" na Ol-star meču koji je Tim Lebron dobio rezultatom 170:150, ali je Janis uradio ono što svi potajno želimo da uradimo.

Naime, on je Srbinu uručio nagradu za MVP-a, svestan "ko je pravi MVP". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Naš Jokara završio je meč sa šest poena, sedam skokova i pet asistencija, ali je ovaj gest više ciljao na pravu NBA sezonu, gde je Jokić možda i najimpresivniji igrač na planeti ove sezone, još više kada se uzme u obzir sve slabiji sastav Denvera oko njega.

Jokić zaslužuje svaku nagradu koju je osvojio, pa čak i poneku koju nije, pa je potez "Grčkog Frika" oduševio sve Jokićeve fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading