KAKVA ŠTETA: Vučević poražen u finalu takmičenja u veštinama!

Autor:

Sport

08.03.2021

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Vučević poražen je u finalu takmičenja u veštinama na Ol staru u Atlanti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Vučević

Vučević je izgubio od još jednog Evropljanina, Domantasa Sabonisa koji je tako postao prvi igrač Indijane koji je osvojio ovo takmičenje.

U prvoj rundi su se takmičili Džulijus Rendl i Domantas Sabonis, pa je Litvanac rutinski eliminisao krilnog centra Njujork Niksa.

Odmah potom su se na parketu pojavili Nikola Vučević i Robert Kovington, gde je crnogorski centar lako izašao na kraj sa krilom Portlanda.

Luka Dončić je bio favorit protiv Domantasa Sabonisa, čak je izašao i u trenerci, ali je Sabonis bio bolji i eliminisao i Dončića za odlazak u finale.

Potom, Kris Pol i Nikola Vučević imali su interesantnu borbu. Kris Pol je promašio polaganje, što ga je kasnije i koštalo prolaska u finale, jer je tamo otišao Nikola Vučević.

Dvojica Evropljana i dvojica centara nadmetali su se za trofej na "Skills challenge" iliti takmičenju u veštinama, a nakon brže ubačene trojke, Domantas Sabonis je savladao Vučevića i osvojio trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading