SAGA OKO BJELICINOG TREJDA DOBIJA EPILOG: Isplivao novi kandidat, REPREZENTATIVAC SRBIJE U EKSKLUZIVNOM DRUŠTVU!

Autor:

Sport

04.03.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica na korak je od napuštanja Sakramenta, pošto je novi kandidat u trci za trejdom izgleda i najozbiljniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

I dalje se Filadelfija, Milvoki i Boston interesuju za Srbina, ali im se sada priključio i Golden Stejt.

Voriorsi bez sumnje mogu da ponude najveću ulogu našem 32-godišnjaku, dok organizacija, za razliku od Kingsa, već godinama funkcioniše na najvišem mogućem nivou, kako uprava, tako i stručni štab.

Stiv Ker taktički je genije, već smo videli šta je napravio od Drejmonda Grina, pa bi sa Bjelicom mogao da pravi čuda, pošto je krilni centar iz Beograda znatno talentovaniji sa loptom u rukama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica bi pod Kerom mogao da procveta

Ove sezone Kerov "proteže" Luk Volton nije pokazao da zna kako da koristi Nemanju, pa on beleži najmanje minuta u proseku u celoj karijeri.

Uprkos tome, Srbin postiže 8,3 poena, 3,9 skokova i 2,3 asistencije po meču, pa je jasno kako bi timu koji se nadmeće za titulu mogao da pomogne, da ne pominjemo ogromno iskustvo sa Srbijom i u Evropi, gde je bio i MVP Evrolige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li Bjelica završiti u timu sa Stefom Karijem?

Ukoliko se pridruži Alenu Smailagiću u Golden Stejtu, Bjelicu će hraniti nezaustavljivi Stef Kari, dok bi sa Viginsom i Džejmsom Vajzmenom mogao da formira fascinantan trio na visokim pozicijama.

Šems Čaranija istakao je da nijedan od ovih trejdova nije blizu realizacije, ali da Voriorsi pokazuju najveće interesovanje, pa se nadamo da će Nemanja Bjelica uskoro biti spašen "čistilišta" u glavnom gradu Kalifornije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading