BOGDANOVIĆ SOLIDAN: Atlanta bolja od Orlanda i pored brutalne partije Vučevića!

Autor:

Sport

04.03.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlanta Houksa savladali su Orlando Medžik sa 115:112.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović je odigrao svoj drugi meč posle oporavka od pobede, a Hoksu su zabeležili i drugi trijuimf.

Srpski košarkaš je na parketu proveo 20 minuta i postigao je 9 poena, a tome je pridodao dva skoka i jednu asistenciju.

Na drugoj strani, odličan je ponovo bio Orlandov Ol Star centar, Nikola Vučević. On je ubacio 29 poena, uhvatio je i 9 skokova, a uz to podelio 3 asistencije i imao po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Što se same utakmice tiče, Nejt Mekmilan je imao razloga da bude zadovoljan, pošto je Atlanta pod njim ostvarila dva vezana poraza i čini se da će bivši as Sijetl Supersoniksa ostati glavni trener.

Ipak, Orlando je dosta bolje počeo susret sa 39 poena u prvoj četvrtini i stvorena je dvocifrena razlika, a na poluvremenu su momci sa Floride imali ogromnih 61:43.

Malo ko je verovao da Hoksi mogu da se vrate, ali su tako nešto najavili u trećoj četvrtini i u delo sproveli tokom finalnih 12 minuta. Na minut do kraja je Atlanta gubila 105:110 i usledila je trojka Trea Janga, pa poeni Vučevića i onda Jang u penal seriji donosi preokret i pobedu Atlanti rezultatom 115:112.

Upravo je Tre Jang sa 32 poena bio najefikasniji, 23 je ubacio Galinari, 15 Kolins, a Bogdanović 9. Na drugoj strani 29 poena Vučevića, 28 Rosa, a 20 Majkl Karter Vilijamsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading