Olimpija dolazi na noge crno-belima, PARTIZAN TRAŽI POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK

Sport

17.11.2017

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju po sistemu toplo-hladno od početka sezone, evidentno je da tim i dalje nije uigran, a trener Muta Nikolić uoči dolaska Olimpije u "Pionir" najavljuje bolje izdanje od onog protiv Albe u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana očekuje bolju formu njegovih izabranika

- Utakmica je veoma važna za nas da se malo psihološki dignemo. Očekujem da zategnemo odbranu i budemo mnogo bolji. Veoma je važno da pred pauzu presečemo dobrom igrom, dobrom odbranom i dobrim kontranapadima - istakao je Nikolić.

Najiskusniji pojedinac i kapiten "parnog valjka" Novica Veličković poziva navijače da dođu u što većem broju protiv slovenačke ekipe, ističiću da je utakmica od velike važnosti kako bi se reprezentativna pauza dočekala u što boljem raspoloženju.

- Svi mi koji izađemo na teren ne smemo da zaboravimo čiji dres nosimo i za koliko se vernih navijača borimo. Od mene kao najstarijeg pa do najmladjeg Pecarskog, treba da znamo da ne postoji “lako ćemo”, već da za svaku loptu grizemo kao da nam od nje život zavisi. Ako pokažemo borbenost koja mora da bude zaštitni znak igrača Partizana, znamo da će i publika da nas nosi do pobede - izjavio je Veličković.

Meč između Partizana i Olimpija biće odigran u subotu od 19 časova, a domaćin će biti crno-beli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading