NOVI UBEDLJIV PORAZ ZVEZDE: Baskonija razbila crveno-bele za produžetak crnog niza!

Autor:

Sport

26.02.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo poraženi u 26. kolu Evrolige od ekipe Baskonije rezultatom 87:67.

RepublikaFoto: Euroleague.net
KK Crvena zvezda

Bilo je ovo daleko lošije od prvog susreta srpskog i španskog kluba u Beogradu kada su crveno-beli slavili sa 90:73 uz 30 poena Džordana Lojda.

Radonjić ponovo nije mogao da računa na kvartet stranaca (Hol, Nnoko, Rit i Kolom).

Španci su sjajno otvorili utakmicu, dominirali su u svim segmentima igre, a pogotovo su dobro koristili prednost u visini. Jusuf Fal je dominirao pod košem, a na poluvremenu je imao već 13 poena, koliko je imao i Džordan Lojd koji nije imao pomoć saigarača. Na veliki odmor se otišlo sa ogromnih +21 za domaće 48:27.

Dejan Davidovac je prodrmao crveno-bele na startu drugog poluvremena, ali na dve trojke je Baskonija odgovorila istom merom!

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda jednostavno nije imala šansu protiv izuzetno raspoloženog domaćina koji je kad god su crveno-beli uspeli da se povežu, imala spreman odgovor.

Uspeli su izabranici Dejana Radonjića da smanje zaostatak ispod 20 poena prednosti u finišu treće četvrtine, međutim to je bilo sve što su uspeli da odade, pa je španski tim potpuno rasterećeno priveo meč kraju.

Zvezdi je ovo 5. uzastopni poraz u Evroligi, dok je Baskonija nanizala tri pobede u poslednjih 5 mečeva.

Najefikacniji u pobedničkom timu je bio Fal sa 20 poena, Vildoza je dodao 14 koliko i Giedraitis. Kod srpskog tima je Lojd ubacio 14, Volden 10, a Kuzmić 9 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading