KOKOŠKOV TRLJA RUKE: Reprezentacija Srbije dobila ogromno POJAČANJE!

Autor:

Sport

23.02.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle dobrih igara.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Igor Kokoškov

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo poslužile su selektoru Srbije Igoru Kokoškovu da proba neke nove snage pred izazove koje na leto očekuju "orlove", a jedan od igrača koji su oduševili svojom igrom bio je i bek Burža Danilo Anđušić.

On je u susretu sa Gruzijom pokazao da na njega može ozbiljno da se računa, a u razgovoru za "Mocartsport" izrazio je zahvalnost selektoru na ukazanom poverenju i činjenici da mu je pronašao adekvatnu ulogu u timu.

Želeo sam da ostavim pravi utisak, pogotovo jer sam se vratio u reprezentaciju posle toliko godina. Igrački sam sazreo, nisam preterano razmišljao unapred o nekim stvarima, već sam se trudio da radim isključivo ono što se od mene traži, da pružam igre kakve znam najbolje što mogu. Drago mi je što me je Igor zvao da budem deo svega ovog, što je verovao u mene i dao mi mogućnost da se borim za rezultat u dresu nacionalnog tima ponovo. Igor mi je dao ulogu kroz koju sam mogao da pokažem na najbolji način sve što mogu i zato je utisak još i bolji - poručio je Anđušić.

RepublikaFoto: Starsport
Anđušić u crno-belom dresu

Ljubimac "Grobara" igra odlično i u dresu francuskog kluba, a dodao je da mu je želja da sledeće sezone ponovo nastupi u Evroligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading