Olimpijakos oprezan pred dolazak Zvezde: RANJENA ZVER JE NAJOPASNIJA!

Autor:

Sport

16.11.2017

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u seriji su od tri poraza u Evroligi, ali naredni protiv prvaka ABA lige Olimpijakos nikako ne želi da se zaleće sa velikim obećanjima pred meč protiv bratskog kluba.

RepublikaFoto: twitter.com/Olympiacos B.C.
Igrači Olimpijakosa umereni optimisti pred dolazak Crvene zvezde

Trener Atinjana Joanis Safiropulos izjavio je da je Crvena zvezda poput ranjene zveri, te da se s njima mora najozbiljnije računati.

- Ne treba potcenjivati Crvenu zvezdu, to je borbena grupa, sada je kao ranjena zver. Dolaze ovde sa tri uzastopna poraza i traže pobedu u gostima koja bi promenila situaciju. Moramo da ostanemo usresređeni na naš plan. Igrali smo produžetke sa Fenerbahčeom, moramo da iskoristimo energetske rezerve i odigramo dobru utakmicu - reako je Safiropulos pred utakmicu.

Košarkaš Pirejaca Janis Papapetru smatra da Zvezda ne spada u prvi krug favorita u Evroligi, ali da poseduju dosta kvalitetan tim, koji je kadar da svima napravi probleme.

- Činjenica da Crvena zvezda ne deluje zastrašujuće možde da bude zastrašujuće za nas na kraju… Oni su veoma dobar, trkački tim. Definitivno nisu među najkvalitetnijim evropskim timovima, nemaju veliki budžet, ali to nije važno. Kada izađemo na teren, svi timovi su podjednaki. Zato moramo da uđemo u meč sa pristupom istim kao protiv Fenerbahčea, svi moraju da daju 100 posto od sebe - istakao je Papapetru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading