Durent otkrio zbog čega je Džordanu bilo lakše nego njemu...

Sport

16.11.2017

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača čitave NBA lige Kevin Durent iz Golden Stejta izjavio je da je Majklu Džordanu bilo neuporedivo lakše tokom igračke karijere, pošto nije imao medije da ga svakodnevno prozivaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Durent nije zadovoljan tretmanom u medijima

Durent je bio pod velikom paljbom medija nakon što je prošle godine rešio da iz Oklahome pređe u Golden Stejt, kako bi bio u prilici da podigne trofej NBA lige. On kaže da su novinari često umeli da ga izvređaju bez imalo mere.

- Sje...o je to što govore o meni, jer sam samo nekoliko meseci pre toga bio najveća stvar samo jer sam igrao za vaš tim. Vaš tim je na televiziji svakog dana. Sve je bilo dobro kada sam radio nešto za vas, bilo je sve u redu dok sam predstavljao vas. Sada sam odlučio da uzmem svoju karijeru u svoje ruke i odjednom sam postao ku..a? To je zbunjujuće jer sam video ljude koji su me podržavali, face koje su pravili, tonove koje su ispuštali… bilo je čudno - kaže Durent i dodaje:

- Ako odgovorim onda sam preosetljiv. Ćuti, trebalo bi to da trpiš. Svi su trpeli. I Majkl je trpeo. Ja kažem, čekaj, Majkl Džordan nije morao da prolazi kroz ovo. Znate kroz šta je on prolazio? Čitao je novine u kojima je pisalo Džordan je imao 7-33 šut, kako će se vratiti? To je kritika, a ne prešao si u drugi klub, ti si ku..a, kukavica… to nije kritika. Kritika je kada me zovete gospodin nepouzdani i onda sledeće veče odigram dobro - rekao je Durent šta mu je na duši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading