Karnišovas najavio VELIKE PROMENE: Dan D za Čikago, TREJDOVI NA POMOLU!

Autor:

Sport

21.02.2021

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulsi nisu zadovoljni 9. mestom koje zauzimaju na Istoku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karnišovas planira rekonstrukciju sličnu onoj koju je napravio u Denveru

Nije zadovoljan ni trener Bili Donovan, a još manje Arturas Karnišovas, nekadašnji sportski direktor Nagetsa, pa će pre kraja trejd roka 25. marta sigurno izaći na tržište.

Tadeus Jang tražena je roba, dok u "vetrovitom gradu" sa 31 godina ne deluje kao deo budućnosti.

Baksi, Lejkersi, Klipersi i ostali favoriti za titulu već su se raspitivali o ovoj četvorci, pa će Karnišovas i Donovan na sastanku sledeće nedelje odlučiti šta će i kako da rade.

Realno je da Čikago uz pojačanja može do plejofa, ali koga bi mogli da dovedu?

Pa, Karnišovasov san je da dovede Bredlija Bila, ali bi za najboljeg strelca u ligi morao da se odrekne Zeka Lavina, ako ne i nekog od ostalih prospekata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zek Lavin najvredniji je igrač Bulsa, ali žele li ga se odreći u paketu za veću zvezdu?

Realnije je da će napraviti manji posao, ili poslove.

Danijel Geford, Kristijan Felisio, Denzel Valentajn, pa čak i Kobi Vajt mogli bi da budu trejdovani, a ukoliko Bulsi jure plejof, verovatno planiraju dovođenje prekaljenih veterana spremnih za tolike izazove. 

 

 

 

Nijedno ime nije zvanično dovedeno u vezu sa Bulsima, ali Karnišovas zna kada je njegovom timu potrebna injekcija talenta, pa se navijači u Čikagu nadaju da će moći da sklopi tim kakav je napravio u Denveru.

Već je draftovao centra Mege sa pikom druge runde (Marko Simonović), Lavin je drugačija verzija Džamala Mareja (više poena, manje plejmejkinga), pa odjednom u klubu koji još od ere Derika Rouza nije bio u plejofu ima nade!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading