NJUJORK NE STAJE: Najbolji strelac lige NA METI NIKSA!

Autor:

Sport

20.02.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi trejd od početka sezone režirali su Niksi kada su doveli Derika Rouza, ali ne planiraju oni tu da se zaustave.

RepublikaFoto: Ap photo
Bredli Bil i Derik Rouz mogli bi da zaigraju zajedno u Njujorku!

Kako ističu izvori iz Amerike, Bredli Bil prva je želja trenera Toma Tibodoa!

Nije jedini, naravno, pošto je Bil trenutno najbolji strelac u celom NBA sa 32,8 poena po meču, a njegov Vašington 13. je na Istoku sa skorom od 9-17.

Glasine o trejdu sve su glasnije od kada je Bil prošle sezone produžio ugovor i istakao da je veoma zadovoljan u Vizardsima, a kada se pogleda kako je sezona počela, sve je realnije da će Bil uprkos vernosti prema klubu koji ga je draftovao morati, radi svoje karijere, da napusti klub.

Cena će mu biti paprena, ako je suditi po trampi Hjustona i Bruklina u kojoj su Netsi Roketsima poslali čitavo bogastvo za Džejmsa Hardena. 

 

 

Istu poziciju igraju, Bil je čak i mlađi, ali Niksi upravo imaju savršen sklop mladih igrača, pikova i talenta kako bi sklopili posao.

Vizardsi će bez sumnje tražiti nekoliko pikova prve runde, jedan od Ar Džej Bereta, Mičela Robinsona, Imanuela Kviklija ili Obija Topina morao bi da bude uključen, dok je Džulijus Rendl i njegov ugovor ključ kako bi se finansijski poklopili timovi. 

 

 

 

Pitanje je koliki je plafon ekipe koju predvode samo Rouz i Bil, ali dovođenje proverenog Ol-stara moglo bi da bude okidač za dovođenje još zvezda u tim, pa se tome Niksi bez sumnje nadaju ukoliko uopšte uspeju da angažuju sjajnog beka.

Podsećamo, Niksi su trenutno 7. na Istoku sa skorom od 14-16.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading