JOŠ VEĆI ŠOK U BORBI ZA EP 2022: Hrvati se PROPISNO IZBLAMIRALI protiv Holanđana, plasman na EP neizvestan!

Autor:

Sport

20.02.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija Holandije napravila je samo još jedan u nizu iznenađenja tokom današnjeg programa kvalifikacija za EP 2022. godine.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Košarkaši Hrvatske u ozbiljnoj su opasnosti da se ne plasiraju na EP!

Iako su naše "komšije" vodile krajem prvog poluvremena, protivnik se nije predavao, pa je na kraju i slavio rezultatom 65:57.

Timska odbrana i upornost iza linije 3,65 isplatila se višestruko Holanđanima, koji su sada drugi u grupi D sa osam bodova, jedan manje od Hrvata, a jedan više od Turaka.

Čak i Švedska ima nadu da se provuče sa svojih šest poena, tako da je grupa D definitivno jedna od najzanimljivijih u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Najbolji u redovima pobednika bio je Franke sa 15 poena, četiri skoka i tri asistencije, dok je Sakić za Hrvate ubacio 17 poena uz deset skokova.

 

Podjednako šokirani bili su i Nemci kada su izgubili od Velike Britanije 83:81.

Isto kao i Holanđani, timskom igrom su momci sa Ostrva nadigrali Nemce, među kojima je Majk Cirbes bio najbolji sa 14 poena i pet skokova.

Britance je predvodio Olaseni sa 20 poena i osam skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading