NI JOKIĆ, NI BOGDAN: NBA legenda izazvala POTRES u SAD - ovaj Srbin je kao Džejms Bond!

Autor:

Sport

21.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Legendarni Kris Veber izneo je niz pohvala na račun bivšeg asa Sakramento Kingsa Predraga Stojakovića, koga je uporedio sa Džejms Bondom ili predsednikom Francuske.

Peđa... Zvao sam ga "roler"... Ovo sam mu davno rekao, javno ću ga pohvaliti za ovo: 'On je uneo ova sr**a od uskih farmerki u ligu. Uvek sređen, izgleda kao predsednik Francuske, pije kapućino pred utakmicu i baš je čovek od stila. On je kao Džejms Bond. Peđa je radio kao lud, mnogo je trenirao i trener je od njega to zahtevao. Bibi i Peđa su imali poseban šuterski režim i to je nešto neverovatno. Kari je jedan od najboljih šutera, može da završi akciju na nekoliko načina da ti se zavrti u glavi, e takav je bio i Peđa. Zbog takvih igrača smo mi unutrašnji postajali bolji, on ti raširi teren i možeš da radiš šta hoćeš, to su njegove zasluge bile - ocenio je Veber.

RepublikaFoto: instagram.com/pejastojakovic
Stojaković u dresu Sakramenta

Zanimljivo je da je originalno lik Džejms Bonda ispirisan delom srpskog dvostrukog agenta iz Titela Dušana Popova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading