(VIDEO) NIJE MU BILO LAKO DA IGRA: Jokić se emotivnom porukom oprostio od legendarnog Đorđa Balaševića!

Autor:

Sport

20.02.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jedan sjajan meč za Denver, a posle utakmice sa Klivlendom iskoristio je priliku da se oprosti od Đorđa Balaševića.

RepublikaFoto: youtube.com/denvernuggets
Nikola Jokić

Jokić je protiv Klivlenda upisao novi tripl-dabl, ali je priznao da su mu emocije bile pomešane, i to zbog smrti legendarnog srpskog kantautora i pevača.

- Bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli - rekao je Jokić za RTS.

Jokić je na meču sa Klivlendom upisao 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija, ali je Džamal Marej sve to zasenio sa 50 poena.

- Najbitnije je da smo pobedili... Džamal je odigrao fenomenalno, promašio je samo četiri šuta. Što se tiče Ol-Stara, drago mi je što ću predstavljati Srbiju, Sombor, svoju porodicu i sve ljude iza mene na tako velikom događaju - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading