NEMANJA BJELICA EKSPLODIRAO: Trenirao sam kao konj, ne moram nikome ništa da dokazujem!

Autor:

Sport

19.02.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica ne igra sezonu snova u dresu Sakramento Kingsa, ali je protekle večeri dokazao da ima još toga da pokaže u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Nakon što je gotovo mesec dana bio bez minuta, Luk Volton mu je dao priliku protiv Majamija, i on je iskoristio na najbolji mogući način kada je ubacio 25 poena uz osam skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Upravo se klub sa Floride spominjao kao potencijalna naredna destinacija za Srbina, pošto u Kingsima nije dobijao šansu.

Međutim, to pitanje se Bjelici nije naročito dopalo...

- Ne moram ja nikome ništa da dokazujem. Ne znam ništa o bilo kakvom trejdu, ali to je u NBA normalno i to je deo života igrača. A ta priča da neko ne zna šta mogu? Šta da radim. Dugo sam u NBA i ko me nije do sada upoznao, šta da mu radim- rekao je Nemanja Bjelica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Teško je nositi se sa svim stvarima koje se dešavaju. Nema navijača, ali tako je u svim sportovima. Najvažnije je da budeš spreman i to nam je što nam je. Sve je bolje kada pobeđuješ.

Bjelica u svojoj šestoj sezoni u NBA ligi prosečno beleži 8.2 poena i 4.1 skok po meču.

- Trenirao sam kao konj. To svako mora da radi kada ispadne iz rotacije. Kada ti se to dogodi moraš da uradiš sve što je do tebe. Znam da moram bolje. Ponekada želim da uradim previše stvari u istom momentu, pa ne uradim ništa. Trudim se da pomognem timu da dođe do pobeda, a da bih to uradio moram da radim prave stvari- dodao je srpski košarkaš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading