ZBOG PROKLETE KORONE: Majkl Džordan je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

15.02.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest o kome bruji Amerika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendarni Majkl Džordan

Slavni NBA igrač Majkl Džordan donirao je deset miliona dolara za izgradnju dve medicinske ustanove za lečenje koronavirusa u blizini njegovog rodnog Vilmingtona.

Klinike Novant Helt bi trebalo da budu otvorene početkom 2022. godine, u okrugu Nju Hanover koji se nalazi na jugoistočnoj obali Severne Karoline.

Džordan je 2019. i 2020. godine već donirao 7 miliona dolara za otvaranje porodičnih klinika u Šarlotu, koje su do sada primile preko 4.500 pacijenata i dala skoro hiljadu vakcina protiv korona virusa, navodi se u saopštenju Novant Helta.

"Ponosan sam što sam se ponovo udružio sa kompanijom Novant Helt kako bi kvalitetnu zdravstvenu negu učinili pristupačnom i siromašnijim, bez obzira imaju li zdravstveno osiguranje ili ne", izjavio je Džordan.

Džordan je odrastao u Vilmingtonu, pre nego što se preselio na koledž Severna Karolina.

"Vilmington zauzima posebno mesto u mom srcu i zaista mi je drago što mogu da se odužim zajednici koja me je podržavala celog života", naveo je Džordan.

Majkl Džordan je odigrao 15 sezona u NBA ligi i osvojio šest titula ptvaka sa Čikago Bulsima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading