NI DULE, NI POPOVIĆ: Pitali smo Grbu ko UMESTO Filipovskog, legenda Partizana odgovorila PRAVO u CENTAR!

Autor: M. S.

Sport

15.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se ne stišava posle polufinala kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Legenda Partizana Goran Grbović

Košarkaši Partizana tonu sve dublje ove sezone i trenutno im ni Greg Popović ne može pomoći, poručila je za Srpski telegraf legenda kluba Goran Grbović (60)! Crno-beli su ispali iz borbe za odbranu Žućkove levice porazom od Crvene zvezde (79:78) u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

I dok su crveno-beli sinoć igrali protiv Mege za trofej, Partizan je izbrojao još jedan pehar bez kojeg je ostao ove sezone pošto je već izgubio šansu za plasman u plej-of ABA lige, a ne stoji dobro ni u Evrokupu.

Nakon novog debakla prvom treneru crno-belih Saši Filipovskom (46) debelo se ljulja stolica i ne bi bilo veliko iznenađenje ako klub iz Humske bude drugi put ove sezone promenio šefa struke. Međutim, Grbović ističe da nekadašnjem šampionu sad nema pomoći.

- Sad, iz ove perspektive, mislim da nije trebalo da menjaju Vladu Šćepanovića (45) jer dolazak Filipovskog nije ništa promenio. Vidi se da on nema perspektivu. Sad za dalje stvarno ne znam šta će biti. Mada, sad i kad bi Dule Vujošević (61) došao u klub, moralo bi da se čeka nekih četiri godine da bi se napravili rezultati. I to ne samo Vujošević, već i Greg Popović (72) kad bi došao, isto bi bilo - objasnio je Grbović.

Grobari grme, Davidovcu je vreme isteklo!

Partizan je pokraden u polufinalu, smatraju navijači crno-belih. Povod za buru na društvenim mrežama je priznat koš Dejana Davidovca u trećoj četvrtini, pri rezultatu 53:46, jer se na snimku vidi kako vreme ističe i pali se svetlo na tabli dok je on još u šutu. Krilni igrač crveno-belih je, smatraju grobari, izbacio loptu iz ruke delić sekunde nakon što je na semaforu pokazano da je isteklo vreme za napad. Međutim, niko od arbitara to nije primetio, a nisu se žalili ni sa klupe Partizana.

Nekadašnji košarkaš je istakao da ga ne iznenađuju ovako slabi rezultati Partizana i da su crno-beli definitivno dotakli dno.

- Još ranije sam rekao da Partizan neće ništa uraditi ove sezone. Prosto je, uprava ti ne radi dobro, pa ne možeš ni da očekuješ neke rezultate. Tu ne mislim na Ostoju Mijailovića, već na one koji su zaduženi za sportski deo. Ispali smo iz borbe za Žućkovu levicu, u ABA ligi smo veoma loši, sada nas još Evrokup drži u životu. Ako i to izgubimo, pa mi možemo da završimo sezonu tri meseca ranije, što je velika katastrofa - jasan je Grbović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading