Miroslav "Muta" Nikolić za "Srpski Telegraf" OBRAZLOŽIO ZAŠTO SE OFARBAO ZA KUP!

Autor: Marija Stefanović

Sport

13.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muta Nikolić čudnovat je lik, što je po ko zna koji put dokazao tokom utakmice njegove Vojvodine sa FMP-om u Kupu Radivoja Koraća.

RepublikaFoto: Starsport
Muta Nikolić u akciji

Trener Vojvodine Miroslav Nikolić (65) zbog nove frizure bio je u centru pažnje na Kupu Radivoja Koraća u Novom Sadu! Strateg tima iz Novog Sada se na ovom takmičenju pojavio sveže ofarban, kosa mu je bila siva i slagala mu se uz sako. Nikolić je za Srpski telegraf istakao da je odlučio da se podmladi da bi dobio novi ugovor.

- Pravi sam frozen boj. Morao sam malo da se podmladim da bih potpisao novi ugovor. Kako ću drugačije, još ako osvojim Kup, pa onda ću moći da biram klub - poručio je Nikolić u šali.

Muta: Pravim se mlad jer mi treba novi ugovor

RepublikaFoto: http://kkpartizan.rs
Miroslav Nikolić

Novim imidžom Nikolić je uspeo da baci u drugi plan i to što je njegov tim napravio veliko iznenađenje na ovom turniru savladavši FMP sa 73:67 u četvrtfinalu Kupa. Tako da su Novosađani ostali u borbi za Žućkovu levicu, a naredni protivnik u subotu (18.00) biće im Mega.

- Igrali smo dobro i slavili. Srećan sam zbog toga. Očekujem da u narednom meču ispravimo greške koje smo pravili protiv FMP i da probamo da zabeležimo novu pobedu. Bio bi to veliki uspeh za nas, posebno jer smo mlad tim i imamo veliki potencijal - zaključio je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading