MOŽE LI IGOKEA DO TITULE?! Šef momaka iz Laktaša PUCA OD OPTIMIZMA posle demoliranja Partizana!

Autor:

Sport

07.02.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Igokee ostali su prvi u ABA ligi posle pobede nad Partizanom, pa sada njihovi navijači sanjaju sve grandioznije snove.

RepublikaFoto: Photo: Igokea/Nikola Vuruna
Košarkaši Igokee nikada nisu bili bliži tituli!

Sjajno izabranici Dragana Bajića igraju ove sezone, toliko da su u regionalnom takmičenju neprikosnoveni sa 14-3, ali da li je realno da Igokea stvarno može da osvoji titulu?

Ako pitate njihovog šefa struke, uprkos velikom optimizmu, šanse nisu baš najbolje.

Nije to realna priča da možemo do titule. Hteli smo da izbegnemo borbu za opstanak iz prošlih sezona, da odigramo jednu mirniju, a ako nam se ukaže šansa, znaćemo da je iskoristimo. Nismo opterećeni rezultatom, igramo svaku utakmicu zasebno. Za sad je dobro, ali nije realno da se borimo za titulu kad se vidi konkurencija i Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita Olimpija, Mornar, sve su to timovi sa većim budžetima i igrački su kvalitetniji od nas - istakao je Bajić posle pobede nad crno-belima rezultatom 83:75.

Igokei i u Evropi cvetaju ruže, gde se spremaju za "plejof grupu" u kojoj će se za prolaz boriti sa Tenerifeom, San Pablo Burgosom i Rigom.

Prijatno je iznenađen, kao i svi ostali, rezultatima svog tima, ali ne želi da trči pred rudu.

- Pokazujemo čitave sezone jako lepu košarku, ja kao trener tražim čvrstu odbranu preko celog terena. Imamo dobre rezultate i u ABA ligi i Ligi šampiona, rezultate koje ni najveći optimisti nisu očekivali, pa ni ja, kao najveći optimista od svih - odgovorio je trener "Igosa".

Bilo kako bilo, Igokea zaslužuje da bude tamo gde jeste, a kada su se već toliko potrudili, zašto im se fortuna ne bi osmešila i donela im trofej?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading