Reprezentativka Srbije ŠOKIRALA posle žreba za OI: SPREMNE SMO ZA BORBU NA KRV I NOŽ!

Autor:

Sport

04.02.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vasić veruje da će se Srbija u "grupi smrti" na Olimpijskim igrama boriti, barem figurativno, na život i smrt.

RepublikaFoto: Starsport
Sonja Vasić (ex Petrović) najavila je veliku borbu posle žreba za OI

Košarkašica Srbije Sonja Vasić smatra da je reprezentacija dobila ujednačenu grupu na Olimpijskim igrama u Tokiju u kojoj će sve biti moguće.


Srbija će na olimpijskom turinru u Tokiju igrati u grupi u A sa Korejom, Kanadom i Španijom.

- Izvukli smo dosta ujednačenu grupu, gde je sve otvoreno. Nikad se nismo bavili nekim kalkulacijama, pa nećemo ni sada. Mislim da će sve zavisiti od nas, naše forme i zdravlja. Idemo korak po korak, da vidimo kako ćemo dočekati te Olimpijske igre posle Evropskog prvenstva i dugačkog leta - rekla je Vasićeva.
RepublikaFoto: Starsport
Vasićeva navodi da Srbija nikada nije kalkulisala, već je uvek igrala na pobedu, pa se to ni sada neće menjati

Izabranice Marine Maljković u Japanu će braniti bronzu osvojenu 2016. godine u Rio de Žaneiru.


- Koreja, koja košarkaški deluje najslabije, atipičnom igrom za evropske ekipe može da traži svoju šansu. Preostale tri ekipe su dosta ujednačene i sve će zavisiti od toga ko kakav dan ima i na čiju stranu će i sreća prevagnuti. Svaka utakmica će biti na krv i nož i mislim da imamo šanse da dobro prođemo i protiv Španije i Kanade. Možda je prerano o tome pričati, s obzirom da nas čeka mnogo posla pre samog olimpijskog turnira - ističe krilni cerntar srpskog tima.

Pre odlaska na OI, košarkašice Srbije u junu će takođe pokušati da odbrane i bronzano odličje na Evropskom prvenstvu u Španiji i Francuskoj, na koje su se plasirale pre poslednjeg kvalifiakcionog prozora.
RepublikaFoto: Starsport
Marina Maljković predvodiće svoje izabranice najpre na EP, a onda i na OI

Srbiju u subotu čeka poslednji meč kvalfikacija sa Litvanijom koji nema takmičarski značaj, a košarkašica Đirone odlučila je da propusti februarski prozor.

- Dogovorila sam se sa selektorkom da propustim ovu akciju, da malo sredim koleno i da mu dam predah - zaključila je Vasićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading