POVRAĆA MI SE OD NBA: Miličić sasuo Amerima ono što niko ne sme da kaže, a Jokić?

Autor:

Sport

02.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NBA košarkaš Nikola Miličić bez dlake na jeziku je isprozivao nadobudne zvezde i ishvalio Nikolu Jokića!

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Centar Denvera oduševljava partijama i jedan je od najvećih kandidata za uzimanje titule MVP-a regularnog dela sezone. 

Miličić je u intervjuu za portal "24sedam" govorio od nadrealnim košarkaškim sposobnostima sjajnog Somborca.

- Totalno atipičan košarkaš za njihove uslove i pokazao je nadobudnim zvezdama, koje ljudi gledaju kao neke vanzemljace, da nisu to. Nikoli se sve vraća, za naporni rad koji ulaže, a meni je mnogo važno da je on i dalje toliko skroman, da mu novac nije prioritet. On i dalje uživa u tome. Definitivno odudara od ostalih igrača- rekao je Miličić za 24sedam.

On je naglasio da mnogo igrača ima talenat, ali da ni tada nije lako snaći se u NBA. Neki završe na klupi pa ih to "ubije", ali Jokić je sve izdržao i sada je jedan od najboljih. Toliko je dobar da Miličić smatra da mu treba dati ugovor na 500.000.000 dolara!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Moramo biti svesni da je novac osnova postojanja NBA. Ako Gober vredi tolike para, onda naš Jokić treba da potpiše ugovor na 500.000.000 dolara. Eto toliko je bolji od Rudija.Uvek je njima bilo na prvom mestu marketing i da što više od te lige prave šoubiznis- poručio je Miličić i dodao:

Miličić je na kraju istakao i da ne voli ono što vidi na NBA terenima ovih dana.

 

- Povraća mi se kad vidim da se utakmica završi sa 300 koševa. Pa šta su oni radili na tom terenu. Neke mrze da se vrate u odbranu, "kampuju" u napadu i baš ih briga šta se dešava u defanzivi. Meni je to sve katastrofa. Da budem iskren, ne mogu ni da gledam takvu košarku- smatra Miličić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading