Nurkić o Jokiću: Tačno sam znao šta će Nikola da uradi...

Autor:

Sport

14.11.2017

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno veče u NBA ligi donelo je okršaj Denvera i Portlanda gde su jedan od zanimljivijih duela vodili naš Nikola Jokić i Jusuf Nurkić, doskorašnji saigrači u "Nagetsima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nurkić je ovog puta izašao kao pobednik iz duela sa Jokićem

Neposredno pred meč ova dva tima Jokić je proglašen za najboljeg igrača nedelje u Zapadnoj konferenciji, ali je nakon toga naš centar zaista podbacio protiv Trejlblejzersa, pošto je za 35 minuta u igri postigao svega 6 poena uz 7 skokova.

Na drugoj strani centar Portlanda Jusuf Nurkić je bio zapažen u pobedi svog tima sa 17 poena i 5 uhvaćenih lopti, ali uz nemerljiv doprinos u odbrani, pošto je bivšeg saigrača iz Denvera, Nikolu Jokića, uspeo u potpunosti da zaustavi.

Nurkić je posle utakmice ostao skroman, ističiću da je samo dobro pogodio šta će Jokić pokušati da uradi...

- Nisam ja to mogao uraditi sam. Jokić je sjajan igrač, prosto sam pokušavao da igram odbranu. Znam Nikolu veomo dobro, na neki način znam i šta će probati da uradi. Imao je loš nastup ovoga puta, ali je sjajan košarkaš, što je već pokazao u nekoliko odličnih utakmica u ovoj sezoni. Ali, nije se ovde radilo o njemu, već o našoj odbrani - ispričao je Jusuf nakon meča.

Centar Portlanda je izjavio da nije bilo želje za osvetom Denveru, gde je igrao do prošle sezone, već da je to bio samo još jedan susret u teškoj ligi kakva je NBA. Podsetimo, Denver Nikole Jokića je izgubio rezultatom 97:82 na gostovanju Trejlblejzersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading