NEJMAR PRESEKAO: Brazilac POSTAVIO ULTIMATUM, ALI KONAČNO DONEO ODLUKU O BUDUĆNOSTI!

Autor:

Sport

31.01.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni fudbaler vuče za nos fudbalsku javnost već mesecima, ali je sada konačno ovaj momak željan pažnje doneo odluku na koju su svi čekali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar je konačno otkrio gde će nastaviti karijeru!

Barselona, PSŽ, Juventus, tri su destinacije koje se kao pokvarena ploča vrte po ustima fudbalskih analitičara širom sveta kada je Nejmarova budućnost u pitanju, ali od danas na tom spisku postoji samo jedno ime.

Kako tvrdi, srećan je u Francuskoj, pa najavljuje ostanak u Parizu!

- Sada sam srećan. Stvarno sam srećan. Mnogo se toga promenilo. Ne mogu tačno da objasnim šta tačno, ali danas se osećam dobro. Mnogo sam smireniji. Želim da ostanem u PSŽ - istakao je volotilni Brazilac.

To bez sumnje raduje "Bulonj Bojse" i ostale poštovaoce kluba iz grada svetlosti, ali Nejmar ima za klub i jedan zahtev pre nego što pristane da ostane. 

- Zahtevam da ostane i Kilijan Mbape. Želimo da PSŽ bude jaka ekipa, želim da nastavim da igram fudbal i da budem srećan, to je najvažnije - zaključio je Nejmar.

Francuski mediji prenose da je rukovodstvo kluba postiglo dogovor sa Nejmarom koji će uskoro potpisati novi ugovor.

 

Brazilski reprezentativac je 2017. iz Barselone došao u Pariz, a ove sezone postigao je šest golova u deset mečeva u Ligi 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading