BOMBA U "MORAČI": Džikić ili Milojević? Budućnost ima NOVOG trenera!

Autor:

Sport

28.01.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na korak od promicje.

RepublikaFoto: Starsport
Kumovi - Aleksandar Džikić i Dejan Milojević

Bivši trener Mege Dejan Milojević naslediće Petra Mijovića na klupi Budućnosti, a čeka se samo ozvaničenje te odluke kluba iz Njegoševog parka.

Spekulacije je podgrejao i košarkaški agent Miško Ražnatović koji je na Instagramu objavio misteriozni post koji su mnogi protumačili kao potvrdu novog angažmana harizmatičnog stručnjaka.

Stara dobra vremena! Imalo se energije i vremena za basket sa prijateljima - stoji u objavi vlasnika agencije "Beobasket".

Podgoričani su se rastali sa Mijovićem nakon tri poraza u poslednja četiri susreta u kojima je teško izvojevana samo jedna pobeda, nad Borcem u Čačku.

Podsetimo, Dejan Milojević (43) je u periodu od 2000. do 2004. godine igrao u prestonici Crne Gore, trenerskim poslom se bavi od 2012. godine, a bez angažmana je od minulog leta kada je napustio Megu. "Miloje" je imao plan da se oproba kao asistent u NBA, ali se to izjalovilo usled pandemije koronavirusa, a ugovor sa Budućnosti potpisaće na dve i po godine, do leta 2023.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading