(VIDEO) JOKIĆ PREGAZIO FLORIDU: Moćni Srbin dabl-dablom SRUŠIO Majami, Denver ODLIČAN 5!

Autor:

Sport

28.01.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se dominacija "džokera".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa lako su savladali Majami u gostima rezultatom 109:82.

Četu Majkla Melouna sa 18. uzastopnim dabl-dabl učinkom predvodio je srpski centar Nikola Jokić koji je meč završio sa 21 poenom, 11 skokova i tri asistencije za oko 34 minuta koliko je proveo na parketu.

Nagetsi su odlično otvorili meč protiv oslabljenog domaćina, prvu četvrtinu rešili su u svoju korist sa 26:12, a do poluvremena je bilo "plus 25", pa je bilo jasno ko će trijumfovati na Floridi.

Pored Jokića, za 5. vezanu pobedu Denvera bio je zaslužan i Porter Džunior koji je dodao 17 koševa, dok je Džamajkl Grin ubacio 15.

U poraženom sastavu najefikasniji bio je Kendrik Nan sa 17 poena, a dvocifreni su bili još i Adebajo sa 15, odnosno Ačiva sa deset.

Od Srba, igrao je i Aleksej Pokuševski, a on je sa sedam poena učestvovao u slavlju Oklahome nad Finiksom (102:97).

Veoma uzbudljivo bilo je i u meču aktuelnog šampiona Los Anđelesa i Filadelfije. "Fili" je pobedu doneo Tobajas Heris koji je pogotkom sa distance dve sekunde pre kraja rešio susret (107:106), a "jezerašima" nisu bila dovoljna ni 34 koša Lebrona Džejmsa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading