BITI ILI NE BITI ZA CRNO-BELE: Partizan PROTIV TRADICIJE i bledih Lokosa!

Autor: V. P.

Sport

27.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana posle teškog poraza od Metropolitansa u Parizu (79:62) nastavljaju svoj put u top 16 fazi Evrokupa, a ovoga puta gostuju Lokomotivi Kubanj u Krasnodaru (Sport klub 1, 17.30) u trećem kolu F grupe.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Dangubić

Crno-beli će na ovoj utakmici morati da igraju i protiv neugodne tradicije jer u sedam mečeva protiv večerašnjeg domaćina imaju samo jednu pobedu i šest poraza. Takođe, "parni valjak" trenutno ima učinak od jednog trijumfa i neuspeha, dok Lokomotiva i dalje ne zna za slavlje i sigurno će biti silno motivisana.

Trener Partizana Sašo Filipovski svestan je da neće biti nimalo lako protiv tima koji ih je savladao 83:76 u Krasnodaru prošle sezone u Evrokupu.

- Lokomotiva je posle dva poraza u rezultatskoj krizi i onda takođe traži izlazak iz te situacije. Pripremamo se maksimalno za ovu utakmicu, radimo na timskoj odbrani, ali i na tome da u napadu takođe igramo još više timski, da lopta kruži i da što više igrača bude uključeno - rekao je slovenački stručnjak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading