SUZA SUZU STIŽE: Kobijeva supruga objavila EMOTIVNU pismo Đijanine drugarice - ledi KRV u ŽILAMA!

Autor:

Sport

26.01.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruji Amerika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi i Vanesa Brajant

Na današnji dan pre tačno godinu dana u helikopterskoj nesreći poginuo je legendarni košarkaš Lejkersa Kobi Brajant, zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba.

Tim povodom Brajantova supruga Vanesa objavila je pismo koje joj je upitila Điđina drugarica, a koje je naišlo na veliki odjek u javnosti.

- Danas sam dobila jedno od najlepših pisama od Obri, jedne od najboljih Đijaninih drugarica. Volim te Obz (kako te je moja Điđi zvala). Hvala ti puno na divnim sećanjima na moju Điđi i to što si mi omogućila da to podelim na mom profilu. Moja Điđi je bila neverovatna i iskreno cenim tvoje dirljivo pismo. Mnogo te je je volela.

- Nedostaju mi moja devojčica i Kob, puno. Nikada neću razumeti zašto se tragedije događaju tako divnim i dobrim ljudskim bićima. I dalje sve deluje nerealno. Kob, dobri smo bili. Điđi, mama je i dalje ponosna na tebe. Volim te - oglasila se Vanesa na društvenim mrežama, postavivši fotografiju pisma koje je dobila - stoji u objavi Vanese Brajant.

Ekskluzivno za naš sajt utiske o Kobiju Brajantu izneo je bivši NBA košarkaš i igrač Partizana Saša Pavlović, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading