OTKRIVEN RAZLOG BJELICINOG IZGNANSTVA: Upravo je ON kriv što reprezentativac Srbije odlazi iz Kingsa!

Autor:

Sport

25.01.2021

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prošle godine bio treći po odigranim minutima u ekipi Sakramenta, Nemanja Bjelica odjednom je na izlaznim vratima kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica gotovo sigurno napušta Sakramento, ali ko je kriv za to?

Pitate se zašto?

Pa, razlog je bizaran. Čovek koji je zamenio Vladu Divca na poziciji generalnog menadžera Kingsa, Monte Mekner, smatra da se ne uklapa u "širu sliku" u timu koji želi da gradi oko prve zvezde Dearona Foksa.

- Kingsi su smanjili Bjelici ulogu u skladu sa naređenjima Meknera. Plan je da se gradi oko Foksa, pa će za krilnog centra pokušati da dobije što bolju ponudu. Sve je to deo plana koji će se sprovesti u sledeće 2 do 4 godine - napisali su u "Sakramento Biju".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dearon Foks je igrač oko koga Mekner želi da gradi, ali Bjelica nije deo "šire slike"

Srbin je na ističućem ugovoru vrednom 7 miliona dolara, ima 32 godine, i tokom karijere šutira 39% sa distance, tako da bi svaki pretendent na titulu želeo da ga vidi na svojoj klupi.

Neće Kingsi tražiti bog zna šta za Bjelicu, ali pik druge runde ili igrač sa dugoročnim ugovorom mogu da reše posao.

 

 

 

Pominjale su se razne destinacije, interesovao se i Boston, i Denver, ali za sada konkretnih razgovora nije bilo, ali je jedno jasno, da Nemanji Bjelici sledi novo poglavlje u karijeri, i to van glavnog grada Kalifornije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading