NETSI ĆE BITI NEPOBEDIVI: Bruklin NAŠAO SAVRŠENO REŠENJE, sjajni centar nastavlja da se kiti prstenjem!

Autor:

Sport

25.01.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini problem koji su Bruklin Netsi imali od kada su uzdrmali košarkaški svet trejdom za Džejmsa Hardena bila je odbrana, ali su izgleda i taj problem rešili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejmsu Hardenu i Denadreu Džordanu (desno) stiže veliko pojačanje

Generalni menadžer Bruklina Šon Marks bio je svestan da će skupo platiti "Bradu", ali ga je od svega što je predao u razmeni za njega najviše žalio odlazaka Džereta Alena, jednog od najperspektivnijih centara u NBA.

Velika rupa ostala je iza njega, imajući u vidu da 5. ekipa na Istoku na centru ima samo Deandrea Džordana, koji ni približno nije igrač iz "Lob siti" dana Los Anđeles Klipersa. 

Zbog toga su Netsi krvarili poene na poslednjim mečevima, ali deluje kao da je Marks pronašao rešenje za taj problem.

Džavejl Megi, trostruki NBA šampion, čovek je koga Bruklin planira da angažuje.

 

 

Megi veoma dobro igra od kada je posle osvajanja titule sa Lejkersima trejdovan u Klivlend, ali među Kevsima ne deluje kao da ima dugoročnu budućnost, pa bi juriš za još jednim prstenom mogao da ga odvede ka Njuarku.

 

 

Ako se pitate odakle Bruklinu novac pored monstruoznih ugovora Duranta, Irvinga i Hardena, upravo su dobili takozvani "Disabled player exception", dozvolu da zbog dugoročne povrede Spensera Dinvidija dovedu zamenu u vrednosti od pola njegovog ugovora, u šta se Megijevih 4.2 miliona lepo uklapa. Isti novinar navodi da se Netsi interesuju i za Kevina Lava, ali je taj "dil" toliko nerealan sa njegovom platom od 31 miliona da o tome ne vredi polemisati, osim ako Bruklin misteriozno odluči da pošalje Irvinga nazad u Klivlend.

 

 

Imajući u vidu da Netsi ne kontrolišu svoje pikove prve runde sve do 2027. godine posle trejda sa Hjustonom, Kavalirsi mogu najviše da se nadaju piku druge runde, što će ih verovatno i zadovoljiti, pošto oni pored Megija na centru imaju Andrea Dramonda i Alena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megi bi sa Netsima mogao da postane četvorostruki NBA šampion

Ko će tek tada uspeti da zaustavi ekipu Stiva Neša?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading