PUKLA VEZA: Amerikanaca nema na treningu, RASKID NA POMOLU!

Autor:

Sport

23.01.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kodi Miler-Mekintajer polako pakuje kofere pred odlazak iz Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Kodi Miler-Mekintajer nije se pojavio na današnjem treningu crno-belih

Možda brojke varaju, ali oči ne, pa je svako ko je odgledao barem dva meča Partizana ove sezone, posebno u Evrokupu, mogao da primeti da Amerikanac postiže "prazne" poene i da nije za sistem koji je implementirao Sašo Filipovski.

Složili su se igrač i klub da je saradnja blizu kraja, pa će Miler-Mekintajer kod kuće trenirati dok njegov agent ne sredi novi angažman.

Nije ga bilo na jutarnjem treningu, a neće ga biti ni nadalje, ako je suditi po porukama koje šalju iz tabora crno-belih.

Dok se čeka papirologija potrebna za raskid ugovora, "Grobari" se bez sumnje nadaju da njihov klub ima "plan B". Ukoliko ga nema, Partizanu se još gore piše u nastavku sezone.

Đorđije Jovanović, 17-godišnji ultra-talenat iz škole crno-belih, prekomandovan je u prvi tim kako bi pomogao sa rotacijom na pleju. Njemu svi žele svu sreću, ali se navijači Partizana ipak nadaju da će posao sa Demetrijusom Džeksonom da se realizuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading