LEGENDARNI TRENER NE VERUJE U CRVENO-BELE: Zvezda ima male šanse protiv Barselon!

Autor: M. S.

Sport

22.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda ne može da iznenadi Barselonu u Beogradu, kao što je Real u Španiji, poručio je za Srpski telegraf legendarni trener Svetislav Pešić (71).

RepublikaFoto: Euroleague.net
Džoni Obrajant u duelu sa Realom

Crveno-beli će danas (19.00, Sport klub 1) dočekati Katalonce u Pioniru u okviru 21. kola Evrolige, a nekadašnji strateg oba kluba je istakao da izabranici Dejana Radonjića (50) neće imati velike šanse.

- Znam da mnogi misle da nakon pobede nad Realom u Madridu (79:77) Zvezda može da sruši i Barselonu, ali su male šanse za tako nešto. Navijači uvek idu srcem, ali moramo biti realni. Crveno-belima posao dodatno otežava to što ne igraju pred publikom jer su navijači godinama bili Zvezdin šesti igrač - poručio je popularni Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

22.01.2021 07:46

Nema nikakve šanse, ne male. Navijam za Zvezdu i volim taj tim, ali realnosti su jedno a želje drugo. Srećno momci, voleo bih da grešim u vezi šansi, ali tako nešto će morati opravdati, morati dati i ostaviti 120% svoga srca i snage na terenu