(VIDEO) U PROŠLOSTI JE PROZIVAO SVE SRPSKO, ALI NJEGA JE MORAO DA POHVALI: Reči legendarnog Hrvata o Jokiću odzvanjaju REGIONOM!

Autor:

Sport

21.01.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski košarkaš Aleksandar Petrović govorio je o Nikoli Jokiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Popularni Aca Trica bio je gost u "Podcast Inkubatoru", a jednog gledaoca emisije zanimalo je njegovo mišljenje o Nikoli Jokiću.

Petrović je za Srbina imao samo reči hvale, a kroz šalu je izjavio da mu je jedina granica, kilaža.

- Mislim da je Jokiću samo kilaža granica. To je trodimenzionalan igrač, on vam daje sve. Oplemenjuje ga kad uz sebe ima dva, tri kvalitetna igrača, onda te asistencije imaju smisla. Ako govorimo sad o Jokiću u hvalospevima, zamislite da za jedno pet godina nema nikakvih problema sa povredama i kilažom, govorićemo sigurno o jednom od najboljih pet centara NBA lige svih vremena - rekao je Petrović.

Petrović je ranije bio poznat po krajnje zlonamernim izjavama o Srbiji i njenim sportistima, zbog čega su mu srpski navijači osmislili skandiranje "Aco Srbine". Ipak, ovog puta Petrović je na sjajan način govorio o našem Nikoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading