Zagarantovane varnice u Evroligi: Zvezda se sprema za Real, Radonjić LASERSKI FOKUSIRAN!

Autor:

Sport

17.01.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u ponedeljak od 18 sati odloženu utakmicu 19.kola Evrolige sa Realom u Madridu.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Zvezde iz Valensije putuje ka Madridu, gde ih u ponedeljak čeka novi evroligaški izazov

Utakmica koja je prvobitno bila zakazana za sredu, odložena je zbog nemogućnosti da avion sa crveno-belima sleti na aerodrom “Barahas” u Madridu zbog izuzetno loših vremenskih uslova. Takozvani "kraljevski" klub nije se tako galantno poneo, tražio je pobedu službenim rezultatom, pa će posle prepucavanja po medijima žestoka borba biti gotovo zagarantovana.

Crveno-beli su nakon odigranog meča sa Valensijom ostali u Španiji, a nakon jutarnjeg treninga krenuli su autobusom ka glavnom gradu Španije, gde ih očekuje duel sa Realom, koji i ove sezone pokazuje da je sa pravom jedan od kandidata za napad na F4 i titulu Evrolige.

Crveno-beli će biti osljabljeni i pred ovaj duel, ali je trener Dejan Radonjić laserski fokusiran na zadatak pred njegovom ekipom.

- Prethodna dva dana iskoristli smo analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi a to je meč sa Realom.  Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene izmedju dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije. Mi sa druge strane želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču sa Valensijom.  Tu mislim na „mekani ulaz“ u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice - istakao je trener crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić spreman je na borbu sa favorizovanim Madriđanima

Real ima skor 13-6, dok Crvena zvezda ima skor 6-13. Jasno je kome više znači, samo da miljenici "Delija" pokažu svoje pune mogućnosti.

 

Odmah po završetku meča sa Realom, ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd, a onda slede pripreme za još jednu izazovnu nedelju i dve utakmice u kratkom vremenskom intervalu sa Barselonom i Mornarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading