BROJKE NE LAŽU: Reprezentativac Srbije napravio PRAVI POTEZ, pod selektorom CVETA!

Autor:

Sport

16.01.2021

16:07 >> 16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Gudurić godinama preti da postane jedan od najboljih bekova sa naših prostora, a ako je suditi po njegovim partijama od kada se vratio u Evropu, to vreme nam se konačno bliži.

RepublikaFoto: Starsport
Gudurić je napravio pravi potez prelaskom u Fenerbahče

Od kada je kao golobradi klinac oduševljavao "Delije" presudnim trojkama u dresu Zvezde, Gudurić je prošao čitavu košarkašku Odiseju, ali pod palicom selektora Srbije deluje kao da je pronašao dom.

Sjajni šuter napustio je Memfis kako bi pojačao Fenerbahče u trenutku kada klubu nisu cvetale ruže, ali se tim od kada je on stigao preporodio.

RepublikaFoto: Starsport
Turski sastav neporažen je na pet utakmica od kada je Srbin pojačao klub

Brojke ne lažu, a one kažu da je Fener stopostotan na pet mečeva od kada se Gudurić priključio sastavu iz Istanbula.

 

 

Pored te statistike, Markove lične brojke, 18 poena, četiri asistencije, dva skoka i dve ukradene lopte za indeks korisnosti od 20 računaju se kao neke od najboljih u njegovoj karijeri.

 

 

 

Jasno, pašće kada bude počeo da igra više zahtevnih utakmica, ali Srbin svakako briljira pod vođstvom Igora Kokoškova, pa se radujemo nastavku njihove saradnje u reprezentaciji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading