ČOVIĆ RAZJAREN: Real LUPIO ŠAMAR Crvenoj Zvezdi!

Autor:

Sport

16.01.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su dali sve od sebe, košarkaši Zvezde nisu uspeli da stignu do Španije na megdran Real Madridu. Vremenski uslovi bili su krivi, ali Madriđani izgleda stvari ne vide tako, što je razbesnelo predsednika crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Sledeći susret Zvezde i Reala posle ovoga će biti još žešći

Ekipa sa Malog Kalemegdana provela je celu sredu na aerodromu "Nikola Tesla", čekajući i nadajući se da će moći da polete i slete na "Barahas". 

Nažalost, hladni talas koji je Španiju pretvorio u kocku leda nije popustio, pa zbog snega i leda vojska nije dopustila letenje.

Evroliga je uradila najlogičniju moguću stvar, pa je odložila utakmicu za ponedeljak.

 

 

 

Iako je to normalna praksa, u kraljevskom klubu nisu stvari videli tako, već su Zvezdi hteli da "ukradu" pobedu.

Naime, čelnici Reala zahtevali su da se meč registruje u njihovu korist, rezultatom 20:0, zato što se protivnik nije pojavio.

RepublikaFoto: Starsport
Madriđani su zahtevali da umesto odlaganja pobede službenim rezultatom 20:0

To je otkrio predsednik Zvezde Nebojša Čović.

- Imali smo odloženu utakmicu sa Realom i moram da kažem da je Real bio veoma nekorektan. Oni treba da se ponašaju u skladu sa onim prefiksom 'kraljevski' - istakao je on za "Sputnjik".

- Uzeli smo čarter i trebalo je da letimo u utorak, iako je utakmica trebalo da bude odigrana u sredu. Nažalost, ni u utorak nismo imali gde da sletimo. Onda smo odložili let za sredu prepodne i ni na kraj pameti mi nije bilo da pomislim da bi se 'kraljevski klub' toliko brinuo i plašio, pa da hoće da utakmica bude registrovana 20:0. Neverovatno. Dakle, nema praštanja nigde - dodao je Čović.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović bio je veoma ljut zbog ne tako galantnog poteza "kraljevskog" kluba

Tumbanje se nastavilo, pa je Zvezda umesto sa Realom igrala sa Valensijom u petak, pa će sada ponovo morati da prolazi kovid protokol.

- Olakšavajuća okolnost bilo je to da nijedan sudija nije mogao da doputuje na utakmicu. Posle toga je trebalo da igramo sa Realom u nedelju, ali je Realu zauzeta hala ceo dan, pa je to onda pomereno za ponedeljak u 19 časova. Možete misliti koliko košta avion, koliko košta smeštaj, a sve to naravno morate da platite, kao što smo danas platili 1.900 evra za testiranje 20 ljudi u Valensiji, jer bez toga ne možete da igrate sa Realom - zaključio je predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading