(VIDEO) AKO NASTAVI, "ORLOVI" ĆE BITI NEZAUSTAVLJIVI: Nije Jokić jedini, još jedan Srbin REĐA TRIPL-DABLOVE!

Autor:

Sport

13.01.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeni srpski internacionalci u toliko su dobroj formi da jedva čekamo sledeći put kada će reprezentacija Srbije ponovo kročiti na parket.

RepublikaFoto: Starsport
Ako forma Raduljice potraje, centarska linija Srbije biće nezaustavljiva

Bogdan Bogdanović sjajno je startovao u Atlanti pre nego što ga je sputala povreda, Nemanja Bjelica standardan je već godinama u Kingsima, Nikola Jokić gospodari NBA terenima, ali nije on jedina tripl-dabl mašina iz naše države.

Miroslava Raduljicu mnogi poštovaci srpske košarke obožavaju zbog tvrde igre i zalaganja u reprezentativnom dresu, ali u klupskoj košarci nikada nije pronašao isti nivo uspeha. Barem, do sada...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Raduljica je u Kini imao sjajan tripl-dabl

Srpski gorostas izgleda se savršeno uklopio u Kini, pa je tamo u ubedljivom trijumfu njegovog Zeđijanga protiv Fudžijana rezultatom 139:101 zabeležio monstruozni tripl-dabl.

Raduljica je ubacio30 poena uz 13 skokova i 11 asistencija, čime je pokazao da Srbija pod košem ima zaista impozantan tandem.

 

Ako nastavi ovako, "Orlovi" će biti apsolutno nezaustavljivi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading