UŽASNA POVREDA SRPSKOG ASA: Bogdanu otišlo koleno!

Autor: Marija Stefanović

Sport

11.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna povreda Bogdana Bogdanovića (29)! Srpskom košarkašu stradalo je koleno u porazu Atlante od Šarlota (113:105) nakon što je u meču odigranom u noći između subote i nedelje izvrnuo nogu tokom jedne kontre. On je pao na parket i počeo da se previja od bolova, nakon čega su ga saigrači s terena izneli u svlačionicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neutešan.. Bogdan Bogdanović

Odmah je bilo jasno da se radi o ozbiljnoj povredi i da se Bogdanović neće vraćati na klupu. U prvi mah se činilo da je košarkaš Hoksa izvrnuo stopalo, ali je ipak stradalo desno koleno, što se jasno vidi na usporenom snimku. Srpski bek je pre povrede odigrao deset minuta, i za to vreme je zabeležio pet poena. Još uvek nije poznato koliko će Bogdanović odsustvovati s terena, čekaju se detaljni lekarski pregledi, ali trener Atlante Lojd Pirs (44) nije optimista i očekuje dugu pauzu za Bogdana.

- Moramo da sačekamo više informacija, ali plašim se da ćemo imati još jednog igrača koji će duže vreme biti van terena. Veoma mi je žao zbog povrede koju je Bogdanović zadobio - rekao je Pirs i dodao:

- Posebno mi je krivo jer smo krenuli dobro u sezonu, imali smo 3-0 skor. Pokušali smo da igramo sa Bogdanom, kao drugim plejmejkerom, i on se odlično snašao. Lopta se dobro kretala, počeli smo da pronalazimo igru uz srpskog igrača. Međutim, nismo imali sreću da ga još bolje upoznamo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jokiću trener ukrao novi tripl-dabl

Centar Denvera Nikola Jokić (25) odigrao je samo tri četvrtine u pobedi nad Filadelfijom (115:103), a zatim ga je trener Majkl Meloun (49) poslao na klupu. Iako je Nikola za 29 minuta na terenu postigao 15 poena, 12 asistencija i devet skokova, šef stručnog štaba Nagetsa je odlučio da ga više ne uvodi u igru. Tako je srpski centar čak treći put ostao na skok od tripl-dabla u devet ovosezonskih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading