STIGLO OBRAZLOŽENJE: Iz kluba objasnili prisustvo publike protiv Fenerbahčea...

Autor:

Sport

08.01.2021

13:31 >> 14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda mts u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenrbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Dr Janković osporio je broj navijača na tribinama u "Pioniru" protiv Fenera, pa je sada stigao demant iz Zvezde

U tu brojku „gledalaca“ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora ,članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim merama zaštite od Covid-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura, i vršena je dezinfekcija ruku i nogu . Svi prisutni su posedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Poraz Zvezde od Fenera po čelnicima kluba pratilo je 183 navijača

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste „slučaj“ koga nema u nekakve političke svrhe, neka „kite“ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda mts neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

 

 

 

Mir Božiji – Hristos se rodi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Volim crno bele

08.01.2021 19:04

Hm,hm,pa jos koji put hm,hm???jadni i vi vasa saopstenja?‍♀️Al bitno je da ste pobedili??