Muta posle Mege: IGRAČI SU ME PRIJATNO IZNENADILI!

Autor:

Sport

11.11.2017

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić izjavio je nakon pobede njegovih momaka u Sremskoj Mitrovici nad Megom da je ovaj trijumf vredniji zato što dolazi nakon paklenog ritma utakmica u kojem se tim nalazi.

RepublikaFoto: Starsport
Muta prijatno iznenađen izdanjem njegovih igrača

- Ubitačan je tempo, igrači su me iznenadili što su smogli snage da odigraju ovu utakmicu. Energetski je bilo fenomenalno, moram da priznam da se nisam baš tome nadao.
Imali smo pakleni tempo - dva derbija, i Evropa i Crvena zvezda i evo sad posle tri dana još jedna utakmica - izjavio je Nikolić.

Svestan je da i dalje postoje slabosti u igri njegovog tima, ali veruje da će vremenom i to biti prevaziđeno.

- Mislim da Partizan igra sve bolje, igrači su dosta umorni i čestitam im na snazi koju su pokazali. Protok lopte je bio bolji nego obično, ali treba raditi i na skoku. Slabo zagrađujemo koš, tako da su oni imali neke priključke, ali smo igrali previše dobro u napadu da nisu imali šansu da nas dobiju - zaključio je Nikolić.

Partizan je u jednom od derbija 8. kola ABA lige savladao na gostovanju Mega Bemaks rezultatom 102:89.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading