KORONA HARA REGIONOM: Odložen još jedan meč ABA lige!

Autor:

Sport

06.01.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sedmog kola ABA lige između košarkaša Budućnosti i Zadra odložena je zbog pozitivnog rezultata na koronavirus u hrvatskoj ekipi.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Zvezda Budućnost u hali "Aleksandar Nikolić"

Pored te utakmice koja je trebalo da se igra u Podgorici, odložen je i meč redovnog 14. kola lige u kojem je Zadar trebalo da gostuje ekipi Mornara u Baru, a zbog otkazanih letova i teškoća prilikom organizacije putovanja crnogorske ekipe na utakmicu Evrokupa protiv Gran Kanarije.

Zadar će, ipak, igrati predstojećeg vikenda i to zaostalu utakmicu devetog kola regionalnog takmičenja protiv Cedevita Olimpije. Taj meč je na programu u nedelju od 17.00.

- Ekipa će imati redovno testiranje na kovid-19 uoči utakmice protiv Cedevite Olimpije, kao i pre svake utakmice u ABA ligi, nadamo se da će svi testovi biti negativni i da ćemo moći u nedelju gledati utakmicu protiv Cedevite Olimpije - saopštio je Zadar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading