TRESE SE BEOGRAD: Zvezda ili Partizan? Petrušev PRELOMIO!

Autor:

Sport

05.01.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski as.

RepublikaFoto: Starsport
Petrušev na meču Mega-Budućnost

Centar Mege Filip Petrušev, istakao je u razgovoru za grčke medije, da svoju budućnost vezuje za NBA, kao i da planira da se prijavi za predstojeći draft.

- Tokom obe godine na Gonzagi sam hteo da se prijavim za NBA draft, pa sam se povlačio. Prijaviću se za draft i ove godine, jer želim da to bude moj sledeći korak i to jedino ima smisla. To je moj veliki cilj - izjavio je Srbin za "SDNA".

MVA decembra takmičenja na Jadranu otkrio je kako je potpisao za Megu.

- Da, bilo je klubova zainteresovanih za mene iz Evrope, ali malo je timova poput Mege koji daju takvu priliku mladim igračima. Desetak igrača u trenutnom sastavu ima između 19 i 21 godine, a opet igramo kao tim. Mega ima svoj način kako razvija talente i dala je mnogo igračima koji su otišli u NBA. Znao sam da, kada sam se vraćao u Evropu, da želim da igram samo za Megu - podvukao je Petrušev i zaključio:

- Trudim se da pratim korake mojih prethodnika koji su završili u NBA ligi. Pogotovo Jokićeve korake, jer je on najuspešniji od svih. Svi ti momci su mi dali savršen primer kako treba da razvijam karijeru.

Sigurno je da bi Petruševa rado u svojim redovima videli i "večiti rivali", ali iz ovog intervjua je jasno da on planira da se već sledećeg leta otisne "preko bare".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading