"DELIJE" NA NOGAMA: Pitali su Radonjića o POJAČANJIMA, trener Zvezde odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

02.01.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle lake pobede nad Zadranima.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić tokom meča Zvezda-Zadar

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle rutinske pobede svojih izabranika nad Zadrom, a poželeo je da "se svi igrači što pre vrate treninzima".

- Moram da pohvalim ekipu Zadra koja se borila uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalaze zbog korone. Mi smo osvojili nove bodove, nastavljamo sa radom i pripremamo se za sledeći meč. Nadam se da ćemo u toku sledeće nedelje imati još nekog igrača na treningu, ali to još uvek nije sigurno. Mislim da nije vreme ni za brigu ni za radovanje kada je naša igra u pitanju - izjavio je crnogorski stručnjak posle meča.

Trofejni strateg tima sa Malog Kalemegdana je upitan da li će biti kadrovskih promena.

- U ovom trenutku bih samo voleo kada bismo imali više igrača na treningu, a kada bi bili svi to bi bilo još lakše za dodatne analize - zaključio je Dejan Radonjić.

Podsetimo, Zvezda sezonu nastavlja na Božić kada u dvoranu "Aleksandar Nikolić" u okviru 18. kola Evrolige stiže turski Fenerbahče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading