SLOBODAN JE: Na spomen njegovog imena "Delije" polude, a sada je ponovo na tržištu!

Autor: Mozzartsport

Sport

02.01.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Štimac nije više košarkaš Cindao Iglsa!

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Srpski centar rastao se sa klubom sporazumno i u prijateljskom tonu, a razlog ovakve iznenadne odluke nije sportske, već finansijske prirode, javlja "Mozzartsport".

Naime, zbog odluke kineskih vlasti da dodatno ograniči plate za sportiste spušten je seleri kep, pa Cindao nije mogao da plaća trojicu stranaca s jakim ugovorima.

Štimac se brzo dogovorio oko sporazumnog raskida, a u klubu su ostali Darijus Adams i Dakari Džonson, koji su tu bili od ranije. Kako se može čuti, Cindao je bio jako zadovoljan igrama nekadašnjeg srpskog reprezentativca i u planu je da se saradnja obnovi, ako se za to budu stvorili uslovi u budućnosti.

 

Podsetimo, Cindao je u septembru platio obeštećenje Monaku kako bi dobio usluge srpskog centra, a on se brzo odlučio da krene u veliku avanturu na Dalekom istoku. Štimac je sada slobodan u izboru nove sredine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading