ABA LIGA U PANICI: Još četvorica zaraženih, MEČ ODLOŽEN!

Autor:

Sport

02.01.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Budućnost ponovo ima ogromne probleme sa koronavirusom!

RepublikaFoto: Starsport
Budućnost - Zvezda

Izabranici Petra Mijovića je godinu trebalo da završe duelom sa Igokeom, zatim da se okrenu utakmici sa Cedevita Olimpijom, pa takmičenju u TOP 16 fazi Evrokupa, gde će im rivali biti Virtus, Cedevita Olimpija i Burg, ali, uoči duela sa Igokeom, tokom obaveznih testiranja, ustanovljeno je da su dva člana Budućnosti pozitivna na koronavirus, pa je utakmica sa Igokeom odložena.

Prvi naredni meč je na programu 5. januara, ali je sada gotovo izvesno da Podgoričani neće putovati na megdan Cedevita Olimpiji u Ljubljanu, jer su stigli novi rezultati, a broj pozitivnih na virus je porastao na četiri.

- Na dodatnim testiranjima koja su obavljena u sredu, 31. decembra, stigla su još dva pozitivna rezultata na Covid-19. Podsećamo, u utorak 30. decembra, na redovnom testiranju su dve osobe bile pozitivne na koronavirus. Sve četiri osobe se nalaze u kućnoj izolaciji. Ekipa će nastaviti sa testiranjima narednih dana i obaveštavati javnost o rezultatima- saopšteno je iz kluba.

 

 

Da podsetimo, Budućnost je tokom novembra bila desetkovana zbog virusa, sedmorica igrača su imala pozitivan nalaz, a sve aktivnosti su bile prekinute više od 20 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading