GROM IZ VEDRA NEBA: Nikola Peković ima NOVI POSAO!

Autor:

Sport

31.12.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

RepublikaFoto: Starsport
Proslavljeni košarkaš Nikola Peković

Bivši košarkaški reprezentativac SCG, kao i Crne Gore, Nikola Peković nalazi se pred promocijom na novom poslu. U pitanje je mesto predsednika košarkaškog saveza naših jugozapadnih suseda na kome će zameniti dosadašnjeg čelnika Veselina Barovića.

Prvi zadatak popularnog "Pekmena" biće unapređenje rada svih reprezentativnih selekcija, od onih u mlađim kategorijama, do seniorske.

Podsetimo, Peković je jedan od najboljih igrača u istoriji "sokolova", a u karijeri je, između ostalih, nosio dres Partizana, Panatinaikosa i Minesote. On već ima iskustvo u funkcionerskim aktivnostima, s obzirom da je u periodu od 2015-2017. godine bio na čelu "parnog valjka".

Crnogorci će izvršiti promenu i na mestu direktora reprezentativnih selekcija, a taj posao će ubuduće obavljati Jadranko Vujačić, čovek koji je trenirao Nikolu Mirotića u podgoričkom "Džokeru".

RepublikaFoto: Starsport
Najplaćeniji igrač Evrope - Nikola Mirotić

Inače, Peković je u oktobru bio zaražen koronavirusom, a od posledica bolesti ekskluzivno je govorio za "Srpski telegraf", o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran Vukicevic

31.12.2020 17:53

Radi se o Jadranku Vujačiću, a ne Jadranu kako pišete. Jadranko je bio poznato košarkaški ime 80 - tih. Bio je i centrar u KK Partizan i povremeni reprezentativac tadašnje Jugoslavije.